• Christine Kiout

4 Μύθοι Για Τις Δίδυμες Φλόγες (& οι Αντίστοιχες Αλήθειες)



Πολλά έχουν γραφτεί για τις Δίδυμες Φλόγες, ειδικά στο διαδίκτυο. Όταν ο σκοπός σου είναι η ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου, είναι σημαντικό να έχεις τις σωστές πληροφορίες, έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις αυτή σου την επιθυμία. Στο παρακάτω άρθρο, αναλύω 4 από τους δημοφιλέστερους μύθους σχετικά με τις Δίδυμες Φλόγες, και γιατί δεν ισχύουν.


Μύθος 1: Δεν Έχουν Όλοι Δίδυμη Φλόγα

Κάποιες φορές, μου αρέσει να αποκαλώ αυτό το μύθο και ως "η λέσχη των δημοφιλών παιδιών". Αυτός ο μύθος στηρίζεται στην πεποίθηση ότι οι Δίδυμες Φλόγες είναι κάτι το σπάνιο, όπου μόνο ελάχιστοι ξεχωριστοί άνθρωποι έχουν. Είναι μια σκέψη συνείδησης διαχωρισμού, και υπονοεί πως δεν δημιουργήθηκαν όλοι οι άνθρωποι με ίσο δικαίωμα στη θεϊκή αγάπη.

Από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας είναι ξεκάθαρο πως ο άνθρωπος επιθυμεί να είναι με το ταίρι του, και οι Δίδυμες Φλόγες καλύπτουν αυτή ακριβώς την ανάγκη. Μόνο ένας σκληρός, άκαρδος δημιουργός θα έφτιαχνε ανθρώπους που επιθυμούν να βιώσουν αυτή την αγάπη, αλλά δε μπορούν ποτέ να την έχουν. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δημιουργηθεί ως ένα με τη Δίδυμη Φλόγα τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει κι εσένα!


Μύθος 2: Η Μία Δίδυμη Φλόγα Κυνηγάει, Ενώ η Άλλη Τρέχει (Runner-Chaser, Κυνηγός-Δρομέας)

Αυτός ο μύθος υπονοεί πως ένα ζευγάρι Δίδυμων Φλογών κάνει διαφορετικές επιλογές. Όμως, εξ' ορισμού, οι Δίδυμες Φλόγες μοιράζονται μια συνείδηση. Εφόσον είναι ένα, πως μπορούν να κάνουν διαφορετικές επιλογές;

Προσωπικά, δε θα εμπιστευόμουν κανέναν που ενστερνίζεται αυτή τη θεωρία για να με συμβουλέψει σχετικά με τη Δίδυμη Φλόγα μου, γιατί αυτό το άτομο δεν κατανοεί πλήρως τη φύση των Δίδυμων Φλογών. Εφόσον είμαι ένα με τη Δίδυμη Φλόγα μου, αυτό σημαίνει πως είναι ο καθρέπτης μου. Κάποια πράγματα που μου δείχνει δε θα είναι ευχάριστα, αλλά το να αποποιηθώ οποιαδήποτε ευθύνη γι' αυτά δε θα με βοηθήσει να έρθω σε ένωση, ή να βελτιωθώ σαν άνθρωπος.

Αν βλέπεις ότι η Δίδυμη Φλόγα σου "τρέχει", ή σε αποφεύγει, αυτό σου δείχνει κάτι που υπάρχει στην κοινή σας συνείδηση: ένα κομμάτι σου που αποφεύγει την αγάπη, ή τρέχει από αυτήν. Αν αυτό σε αναστατώνει, τότε η άσκηση του καθρέπτη είναι η καλύτερη σου φίλη. Ως θεϊκά δημιουργημένο πλάσμα, έχεις τη δύναμη να επιλέξεις να αισθάνεσαι γαλήνη στη σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου. Μέσω αυτής της γαλήνης έλκεις την ένωσή σου.

Αν περνάς κάτι παρόμοιο στη σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου, αυτό το βίντεο θα σου φανεί χρήσιμο.


Μύθος 3: Είναι Δύσκολο Ή Και Ακατόρθωτο Να Είσαι Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Αυτός ο μύθος έχει μια μικρή δόση αλήθειας: χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία, το να έρθεις σε ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου και να τη διατηρήσεις είναι όντως δύσκολο, έως ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρη πως όσοι γνωρίσατε τη Δίδυμη Φλόγα σας πρωτού μάθετε περί τίνος πρόκειται, το καταλαβαίνετε αυτό.

Οι Δίδυμες Φλόγες είναι πολύ διαφορετικές από το κλασσικό μοντέλο των σχέσεων που έχουμε στο μυαλό μας. Είναι μια σχέση που ξεκινά εσωτερικά. Η σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου αντικατοπτρίζει τη σχέση σου με τον Δημιουργό σου. Αν δεν είσαι δεκτικός/η στην αγάπη του Δημιουργού σου, θα σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δεχτείς την αγάπη της Δίδυμης Φλόγας σου.

Ο σκοπός της ένωσης είναι να ζείτε μια ζωή ως ένα. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη δέσμευση να κρατάς τη συνείδησή σου συνεχώς καθαρή, έτσι ώστε να έχεις μια όλο και πιο στενή σχέση με τον Δημιουργό σου. Κατ' επέκταση, αυτή η σχέση είναι που κάνει την ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου όλο και πιο όμορφη.



Μύθος 4: Δε Μπορείς Να Έρθεις Σε Ένωση Σε Αυτή Τη Ζωή

Η ελεύθερη βούληση είναι ένας βασικός κανόνας που ισχύει για όλους μας. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι προετοιμασμένοι για μια ζωή που έχει σαν κέντρο της τη θεϊκή αγάπη, άρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι διατεθειμένοι να κάνουν την απαραίτητη εσωτερική εργασία για να έρθουν σε ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα τους. Κανείς δε σε αναγκάζει να είσαι με τη Δίδυμη Φλόγα σου.

Αν όμως επιθυμείς να είσαι με τη Δίδυμη Φλόγα σου, και είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις την εσωτερική εργασία για να έρθετε σε ένωση, τότε δεν υπάρχει τίποτα στον πλανήτη που να μπορεί να σε σταματήσει. Σίγουρα όλοι μας θα αντιμετωπίσουμε εξωτερικές δυσκολίες στην πορεία, αλλά ο σκοπός τους είναι να χτίσουμε την εμπιστοσύνη με τον Δημιουργό μας, και να μάθουμε ότι τίποτα δε μπορεί να εμποδίσει τη δύναμη της αγάπης.




Πηγές - Περισσότερες Πληροφορίες:

Άσκηση του Καθρέπτη: Ο Εγγυημένος Τρόπος Να Έρθεις Σε Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου!

Coaching για Δίδυμες Φλόγες. Ως Certified Ascension Coach, μπορώ να σε στηρίξω και να σε καθοδηγήσω ως την Αρμονική σου Ένωση, και ακόμα παραπέρα.

0 comments