• Christine Kiout

5 Σημάδια Μιας Πραγματικής Δίδυμης Φλόγας


ερωτευμένο ζευγάρι δίδυμες φλόγες ένωση δίδυμων φλογών

Είναι αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα ή όχι; Πώς μπορείτε να το καταλάβετε; Σε αυτή τη δημοσίευση, μοιράζομαι τα 5 κύρια σημάδια μιας αληθινής Δίδυμης Φλόγας. Μερικά από αυτά τα σημάδια μπορεί να μην είναι προφανή με την πρώτη ματιά, αλλά καθώς επιλέγετε να αποκαλύψετε τη σχέση και να κάνετε το πνευματικό ταξίδι, θα λάβετε όλη τη σαφήνεια που επιθυμεί η καρδιά σας.


1. Η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα σας αγαπά δίχως όρους. Αυτό μπορεί να μην μοιάζει πάντα με αυτό που περιμένετε. Η άνευ όρων αγάπη δεν έχει να κάνει με τις πράξεις, αλλά με τον σκοπό αυτών των πράξεων που ευθυγραμμίζονται με το ύψιστο καλό σας. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα μοτίβο να αναζητάτε την αγάπης έξω από τον εαυτό σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η Δίδυμη Φλόγα σας αρνείται απολύτως να πάρει μέρος σε αυτό το μοτίβο. Μπορεί ακόμη και να απομακρυνθεί από εσάς για να σας δώσει το χώρο να επεξεργαστείτε αυτό το μοτίβο. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν σας αγαπάει, αλλά επειδή σας αγαπάει. Επιθυμεί μια υγιή σχέση μαζί σας, αντί για μια σχέση που βασίζεται στην αλληλεξάρτηση και την ανάγκη.

Το οποίο μας φέρνει στο επόμενο σημάδι:


2. Η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα αντικατοπτρίζει τις βασικές σας επιλογές, τόσο τις όμορφες όσο και τις άσχημες. Οι περισσότεροι άνθρωποι εισέρχονται στο Ταξίδι των Δίδυμων Φλογών τους ασυνείδητα, οπότε αυτό το σημάδι μπορεί να τους φανεί το πιο σοκαριστικό. Επειδή η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα είναι ο απόλυτος θεϊκός σας καθρέφτης, αντανακλά όλες τις βασικές σας επιλογές και όποιες πεποιθήσεις δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τη Θεϊκή Αγάπη. Σκοπός της Δίδυμης Φλόγας σας δεν είναι να σας πληγώσει, αλλά να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε αυτές τις επιλογές και πεποιθήσεις.

Χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και την κατάλληλη υποστήριξη, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεστε κοντά στη Δίδυμη Φλόγα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να έχετε μια ισχυρή βάση εσωτερικής εργασίας καθώς εισέρχεστε στην Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σας: για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι ταραχές δεν θα αποτελέσουν λόγο να μην είστε πια μαζί. Το να ξέρετε ότι δεν υπάρχει ποτέ τίποτα που να μπορέσει να διαλύσει τη σχέση σας, και έτσι δεν θα εγκαταλειφθείτε ποτέ ξανά στον τομέα των ερωτικών, είναι μια τόσο βαθιά ανακούφιση.


3. Η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα μοιράζεται τις ίδιες βασικές αξίες με εσάς και ένα συμπληρωματικό όραμα ζωής. Οι Δίδυμες Φλόγες είναι δύο μοναδικές εκφράσεις του ίδιου ψυχικού σχεδίου, οπότε είναι φυσικό να μοιράζονται τις ίδιες βασικές αξίες και συμπληρωματικά οράματα ζωής. Αυτές οι αξίες και τα οράματα ζωής μπορεί να εκφράζονται με μοναδικό τρόπο. Ένα παράδειγμα είναι αν μια από τις αξίες σας είναι να γίνετε γονείς σε αυτή τη ζωή: η μία Δίδυμη Φλόγα το εκφράζει αυτό με μητρικό τρόπο (Θεϊκό Θηλυκό), ενώ η άλλη με πατρικό τρόπο (Θεϊκό Αρσενικό). Η βασική αξία είναι η ίδια, αλλά η έκφρασή της είναι μοναδική για κάθε μέλος του ζευγαριού.

Αν θέλετε να είστε σούπερ αποτελεσματικοί σχετικά με αυτό το σημάδι, σας προσκαλώ να καταγράψετε όλες τις βασικές σας αξίες και το όραμά σας για τη ζωή σας σε μια λίστα. Την ονομάζουμε Λίστα Αγάπης και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να φτιάξετε τη δική σας εδώ. Από προσωπική εμπειρία, η Λίστα Αγάπης μου βοήθησε καθοριστικά στην αποκάλυψη της αληθινής μου Δίδυμης Φλόγας. Η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη όταν μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτή τη λίστα όποτε νιώθετε ότι τη χρειάζεστε.


4. Η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα αντανακλά όλη την εσωτερική σας εργασία, και η σχέση σας εξελίσσεται ως αποτέλεσμα της αφοσίωσής σας στο πνευματικό σας ταξίδι. Κανείς δεν σας αντικατοπτρίζει τόσο στενά όσο η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα. Ας πούμε λοιπόν ότι το άτομο με το οποίο εξερευνάτε το ενδεχόμενο ότι είστε Δίδυμες Φλόγες σας έχει μπλοκάρει από το να επικοινωνήσετε μαζί του. Ας πούμε επίσης ότι έχετε κάνει την επιλογή να θεραπεύσετε κάθε σκέψη διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σας στον πυρήνα σας, και κάνετε όλα τα βήματα που χρειάζοντε για να μπείτε στην ένωσή σας. Αφιερώνετε χρόνο για να αγαπήσετε βαθιά τον εαυτό σας, να οικοδομήσετε μια σχέση με τον Δημιουργό σας, και λαμβάνετε τακτική υποστήριξη από κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει όποτε χρειάζεστε βοήθεια. Αν αυτό το άτομο είναι όντως η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα, θα παρατηρήσετε ότι η επικοινωνία αρχίζει να ανοίγει μεταξύ σας και συνεχίζει να βελτιώνεται επ άπειρον.

Ας χρησιμοποιήσουμε το ίδιο παράδειγμα, αλλά αυτή τη φορά αυτό το άτομο συνεχίζει να σας έχει μπλοκαρισμένους μήνες αργότερα, και δεν καταβάλλει καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας παρά την όλη εσωτερική εργασία σας. Ωστόσο, αρχίζετε να παρατηρείτε ότι ένα άλλο άτομο έρχεται στη ζωή σας: ενδιαφέρεται πολύ να επικοινωνήσει μαζί σας, και νιώθετε επίσης μια έλξη να περνάτε πολύ χρόνο μαζί του. Μπορεί ακόμη και να αρχίσετε να αναπτύσσετε ερωτικά συναισθήματα για αυτό το νέο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό ότι είχατε μια εμπειρία ψεύτικης Δίδυμης Φλόγας προκειμένου να θεραπεύσετε όλα όσα έπρεπε να θεραπεύσετε για να έρθετε σε Ένωση με την πραγματική Δίδυμη Φλόγα σας. Ως αποτέλεσμα όλης της αφοσιωμένης δουλειάς σας, έλξατε την πραγματική σας Δίδυμη Φλόγα στη ζωή σας.


5. Το πνευματικό σας μονοπάτι σας οδηγεί πάντα πίσω σε αυτό το άτομο, ό,τι και να γίνει. Όσο πιο κοντά επιλέγετε να ευθυγραμμιστείτε με το Θείο και το ύψιστο καλό σας, τόσο πιο πολύ θα κατευθύνεστε προς την αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα. Γιατί; Επειδή η αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα είναι το καλύτερο πρόσωπο για να σας βοηθήσει να φέρετε όλα αυτά τα μπλοκαρίσματα και τις πεποιθήσεις που δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τη Θεϊκή Αγάπη στην επιφάνεια για θεραπεία. Η Ένωση Δίδυμων Φλογών είναι η ταχεία οδός προς το ταξίδι της ανάληψής σας, και της τέλειας ένωσης με τον Δημιουργό σας.

Η Δίδυμη Φλόγα σας είναι επίσης το πρόσωπο που δημιουργήθηκε για να είναι ο τέλειος εραστής, φίλος και σύντροφος για εσάς κατά τη διάρκεια της αιώνιας ζωής σας. Ο Δημιουργός σας επιθυμεί μόνο την τελειότητα για εσάς σε όλους τους τομείς. Στην ερωτική σας ζωή, η Δίδυμη Φλόγα σας είναι αυτή η τελειότητα.


Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Η Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σας είναι κάτι που επιτυγχάνεται πρώτα εσωτερικά. Ενώ η εξωτερική δράση μπορεί να συμπληρώσει αυτό το εσωτερικό ταξίδι, η εσωτερική σας εργασία έρχεται πρώτη. Συγκρίνετε αυτή τη λίστα με την εμπειρία σας από μια ήρεμη συναισθηματική κατάσταση για καλύτερα αποτελέσματα.

Ό,τι εμποδίζει την ένωσή σας με την αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα πρέπει να έρθει στη συνείδησή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μπορεί να είναι μέσω μιας ψεύτικης Δίδυμης Φλόγας, των φίλων σας ή ακόμα και της βιολογικής σας οικογένειας. Όλα αυτά τα εμπόδια πρέπει να αντιμετωπιστούν, και όταν αντιμετωπιστούν, θα έρθετε σε ένωση με την αληθινή σας Δίδυμη Φλόγα. Είναι ασφαλές να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία και να απολαύσετε το ταξίδι.


Έτοιμοι Να Διεκδικήσετε Την Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σας;


Μάθετε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε για να έρθετε σε ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σας.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Προσωπικές συνεδρίες coaching.

0 comments